Оціночний рейтинг сегментів ринку басейнів України ч.2

Оціночний рейтинг сегментів ринку басейнів України ч.2

І, нарешті, третій сегмент – відкриті сезонні басейни. Це найбільш зростаючий сегмент станом на сьогодні. Ресторани, заміські клуби, житлові містечка чи невеликі готелі намагаються залучити та утримати додатковими послугами свого клієнта.

З боку будівництва їх реалізація є значно простішою за криті водні центри. Але це не означає, що треба забути про здоров'я, безпеку та ергономіку задля швидкої вигоди.

На жаль, для коректного вирішення комплексу завдань одних компетенцій часто не вистачає.

Особливо це проявляється у західних регіонах країни: бум будівництва в Карпатах, за рідкісними винятками, масштабує низькоякісні рішення. На щастя, все більше власників готелів відмовляються від народного принципу будівництва «як у сусіда» і починають думати про довгострокові конкурентні переваги та ефективність інвестицій. У регіоні Буковель вже поширюється думка про те, що настав час всім подумати про нові стандарти та якісно змінити підходи до будівництва басейнів. І це дуже розумно, так як відкриті кордони зроблять конкуренцію за клієнта глобальною. 

Наш сайт: https://atmpool.com/#ATM#реабілітація#відкритібасейни#БудівництвоБасейнів#ЕксклюзивніБасейни#БасейниІнфініті#ДизайнБасейнів#басейн#плавання#TemporaryPools#water#aquatics#swimming#pool#wellness#CompetitionPools#ATMProjects#Україна